Chemia
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Giedlarowa Oddział dla dorosłych
(1)
Autor
Bressanini Dario (1963- )
(1)
Kwiecień Tomasz (1965- )
(1)
Mautino Beatrice
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gluten
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Żywność transgeniczna
(1)
Gatunek
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(359)
Edukacja i pedagogika
(243)
Religia i duchowość
(179)
Biologia
(101)
Socjologia i społeczeństwo
(74)
Chemia
(1)
Literaturoznawstwo
(66)
Medycyna i zdrowie
(50)
Podróże i turystyka
(50)
Psychologia
(41)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(35)
Etnologia i antropologia kulturowa
(35)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(33)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(32)
Fizyka i astronomia
(31)
Geografia i nauki o Ziemi
(30)
Kultura i sztuka
(28)
Hobby i czas wolny
(20)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(20)
Językoznawstwo
(16)
Kulinaria
(16)
Kultura fizyczna i sport
(16)
Rolnictwo i leśnictwo
(15)
Rozwój osobisty
(15)
Transport i logistyka
(14)
Inżynieria i technika
(13)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(11)
Nauka i badania
(10)
Ochrona środowiska
(7)
Architektura i budownictwo
(6)
Filozofia i etyka
(6)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(6)
Styl życia, moda i uroda
(5)
Religia i duchowość
(4)
Matematyka
(3)
Praca, kariera, pieniądze
(3)
Informatyka i technologie informacyjne
(2)
Zarządzanie i marketing
(2)
Druga wojna światowa
(1)
Hobby i czas wolny
(1)
Kultura i sztuka
(1)
Kultura i sztuka
(1)
Archeologia
(1)
Astronomia
(1)
Biblia kobiety
(1)
Dom i ogród
(1)
Geografia
(1)
Majkowska, Kaja
(1)
Psychologia i zdrowie psychiczne
(1)
Relacje międzyludzkie
(1)
Religia
(1)
Socjografia
(1)
Turystyka i podróże
(1)
opowiadanie dziecięce
(1)
Święci i błogosławieni
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
„Naturalne” odżywianie to cel prawdziwego wyścigu, w którym od lat biorą udział dietetycy, celebryci, media i my sami. Jednak nasze poglądy w tej kwestii wcale nie są ugruntowane. Niepokojeni i zdezorientowani coraz to nowymi alarmami pojawiającymi się w mediach na temat szkodliwości kolejnych składników, utwierdziliśmy się w przekonaniu, że „manipulowanie” żywnością to największe zło, zapominając, iż rośliny ulepszamy od początków rolnictwa. Na czym opieramy pewność, że pomarańczowy to naturalny kolor marchewki? Albo ryż, po który sięgamy w sklepie, jest naprawdę ekologiczny? Czy istnieje coś takiego jak „nadwrażliwość na gluten”?
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Giedlarowa Oddział dla dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 GBP (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej